Amyris éterický olej 10 ml

Kód: 5813
Neohodnoceno
189 Kč / ks 156,20 Kč bez DPH
Skladem

Éterický olej amyris je často využíván pro své příznivé vlastnosti v kosmetice i aromaterapii. Esenciální olej Amyris má antiseptické, analgetické, antibakteriální a uklidňující účinky. Afrodiziakum. Pomáhá při vyčerpání, nespavosti a stresu a při silných stavech smutku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Amyris pochází z lesnatých oblastí Haiti. Tento strom získal svůj název Amyris z Řeckého slova Amyron, v překladu silně vonící. Amyris bývá nazýván východoindickým santalovým dřevem a často zaměňován se Santalem bílým. Jejich účinky i dřevité, vanilkové aroma jsou si velmi podobné. É

Napomáhá při: únavě, depresích, vyčerpání, nespavosti, má antiseptické a antibakteriální účinky, působí jako afrodiziakum

Doplňkové parametry

Kategorie: Aromaterapie
Obsah: 10 ml
Výrobce: Topvet

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: