Hodnocení obchodu

4,9 728 hodnocení
Přidat hodnocení
5
682x
4
32x
3
9x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
ŠH Avatar autora | 12.2.2019
Zboží došlo rychle, bez potíží, spokojenost.
SH Avatar autora | 9.2.2019
Byl jsem spokojen. Lze doporučit.
LD Avatar autora | 8.2.2019
S obchodem jsem velice spokojená. Vyřízení a odeslání probíhá rychle a bez problémů.
EF Avatar autora | 8.2.2019
GB Avatar autora | 5.2.2019
S eshopem jsem velice spokojená. Zboží došlo velmi rychle. Nesedělo. Nebyl problém zboží vyměnit. Volala mi paní a pomohla mi s výběrem. Velice ochotná. S nákupem na eshopu jsem se podělila a doporučila dál.
Avatar autora | 30.1.2019
Jsem velmi spokojená
VM Avatar autora | 29.1.2019
LM Avatar autora | 28.1.2019
V obchodě jsem nakupovala poprvé, víceméně jsem ho našla náhodou. Paní majitelka, se kterou jsem potřebovala něco prokonzultovat, je milá, ochotná a komunikativní. Zboží mi přišlo za dva dny po objednání a jsem moc spokojená. Když budu z tohoto sortimentu zase něco potřebovat včetně někoho obdarovat, ráda se sem vrátím. Přeji hodně dalších spokojených zákazníků!
Avatar autora | 27.1.2019
opět jsem velmi spokojená, nejbližší vyzkoušeli a chtějí další produkty
MZ Avatar autora | 27.1.2019
Velmi spokojená
E Avatar autora | 27.1.2019
Tyto výrobky jsou zázrak, miluji přírodní kosmetiku, a jsem ráda, že jsem tento obchod na webu našla, nedám na tyto výrobky dopustit. Všem doporučuji :-) Budu věrná a jsem věrný zákazník. :-) Péči o tělo, díky vyrobkům Kawar si užívám a hýčkám se :-)
MS Avatar autora | 27.1.2019
JB Avatar autora | 26.1.2019
Bleskové dodání a kvalitní výrobky. Jsem moc spokojená...vlastně i můj pes. Měsíčkovým olejem doléčuji ránu po abscecu análních žlázek.
AA Avatar autora | 25.1.2019
Nadmíru spokojená-)
RB Avatar autora | 25.1.2019
PP Avatar autora | 23.1.2019
Jsem velmi spokojena ...Bleskove dodani,kvalitni vyrobky...Moc dekuji a vsem D O P O R U C U J I....
IC Avatar autora | 21.1.2019
Velmi
MP Avatar autora | 20.1.2019
JV Avatar autora | 20.1.2019
Rychlá komunikace i dodání . Jsem moc spokojená.
ZP Avatar autora | 19.1.2019

Stránka 1 z 37 , položek celkem: 740

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.