Nimbový olej 250 ml

Neohodnoceno
 

Používá se při akné, ekzémech a různých kožních obtížích.

Dostupnost Skladem
Cena 90,91 Kč / ks bez DPH
110 Kč / ks    
Kód produktu 5396
Kategorie Kosmetika
 

Neemový nebo také nimbový olej je známý pro svou schopnost hubit bakterie a plísně. V kosmetice se používá při akné, ekzémů, zánětů a lupénky. Tuhne už při pokojové teplotě a je cítit po česneku.

Země původu: Indie

Kosmetická kvalita

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.