Jojobový olej panenský, surovina

Kód: 4473/35
8 hodnocení
od 49 Kč / ks od 40,50 Kč bez DPH

Zvolte variantu

100% jojobový olej lisovaný za studena.

Detailní informace

Objem: 500 ml
Skladem | 4473/500
599 Kč / ks
495,04 Kč bez DPH
Objem: 1 litr
Skladem | 4473/1 L
999 Kč / ks
825,62 Kč bez DPH
Objem: 35 ml
Skladem | 4473/35
49 Kč / ks
40,50 Kč bez DPH
Objem: 50 ml
Skladem | 4473/50
69 Kč / ks
57,02 Kč bez DPH
Objem: 115 ml
Skladem | 4473/115
157 Kč / ks
129,75 Kč bez DPH
Objem: 215 ml
Skladem | 4473/215
377 Kč / ks
311,57 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Jojobový olej lisovaný za studena 100%. Surovina pro výrobu a další zpracování. Jojobový olej lisovaný za studena je olej, který nesmí chybět v žádné domácí kosmetice. Vhodný zejména při výrobě přípravků na suchou pleť.  Doporučujeme také  do výrobků k vmasírování do vlhkých umytých vlasů - dodá jim lesk a hebkost.  Prodáváme jako surovinu pro výrobu kosmetiky.

Balení: v PET lahvičce, menší balení s kapátkem

Technické listy k dispozici, rádi zašleme na vyžádání. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: