Arabská guma

Kód: 4485/5 K 4485/100 4485/25 4485/500 Zvolte variantu
1 hodnocení
1 100 Kč / ks 129 Kč / ks 6 318 Kč / ks 199 Kč / ks od 129 Kč / ks 909,09 Kč bez DPH 106,61 Kč bez DPH 5 221,49 Kč bez DPH 164,46 Kč bez DPH od 106,61 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Surovina pro domácí výrobu kosmetiky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Arabská guma - Gum Arabic - Arabská guma je jemný bílý prášek z pryskyřice získávané z mízy některých druhů akácií (Acacia senegal a Acacia seyal), které rostou v severní Africe, Hlavním producentem je Súdán. Velkého významu má i v současném potravinářství a lékařství. Jedná se o prášek bílé až hnědé barvy. 

Arabská guma má stabilizující vlastnosti. Je rozpustná ve vodě a nerozpustná v alkoholu. Používá se už tisíce let v potravinách, lékařství, kosmetice a v řemeslech. Je to komplex polysacharidů a směsi bílkovin, bez chuti. Efektivní emulgátor a  stabilizátor pěny a emulze. Tato složka přirozeně udržuje vlhkost, což je ideální přísada do domácky připravených k hydratačních krémů, balzámů, pomád, šamponů a tělových krémů i do řasenek.

V domácí kosmetice efektivně hydratuje pleť, vypíná vrásky a zpevňuje pokožku. 

Dávkování:

INCI Název : arabská guma, arabic gum

Použití: Jako pojivo. Do vodné fáze se přidá obvyklá koncentrace 1-10%. Pro stabilizaci 1 - 25%, jako aktivní liftinová látka 1 - 3 %.
Surovina pro výrobu.
 

Balení: v PET nebo sáčku

Kvalita balené látky: pro použití v potravinách

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: