Glycerinový olej

4 hodnocení
 

Surovina pro výrobu.

Cena od 90,91 Kč / ks bez DPH
od 110 Kč / ks
Kategorie Výroba domácí kosmetiky
Zvolte variantu
Kód produktu 4327/1 L Objem: 1 litr Skladem 110 Kč / ks
90,91 Kč bez DPH
   
Kód produktu 4327/3 L Objem: 3 litry Skladem 310 Kč / ks
256,20 Kč bez DPH
   
Kód produktu 4327/5 L Objem: 5 litrů Skladem 470 Kč / ks
388,43 Kč bez DPH
   
Kód produktu 4327/22- Objem: 22,7 litrů Skladem 1 700 Kč / ks
1 404,96 Kč bez DPH
   
 

Také glycerín (glycerol, glycerínový olej), Pharma kvalita, 99,5%

Glycerín, neboli glycerol, systematickým názvem propan-1,2,3-triol, je hygroskopická bezbarvá až mírně nažloutlá viskózní kapalina bez zápachu, sladké chuti. Název je odvozen od dvou význačných vlastností glycerolu, a to jeho sladké chuti a značné viskozity. Základem jsou řecké slovo γλυκύς, glykys, česky sladký a latinské slovo cera, tj. vosk. 

Použití suroviny

Krémy: používá se do krému k vytvoření masťového základu (zejména jako přísada v hydratačních krémech 1 - 8%, v mýdlech, šamponech a sprchových gelech 1 - 10%, v balzámech na rty 1 - 10%, jako zvlhčovadlo v zubních pastách atd.)

Na pryž: má široké uplatnění při tvorbě krémů a past. Používá se také k mazání pryží jako ochrana před zteřením. Je ve vodě velmi dobře rozpustný.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.