Vitamin E 50% 5 g

Kód: 4785
Neohodnoceno
39 Kč / ks 32,23 Kč bez DPH
Skladem

Pro výrobu domácí kosmetiky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chemická surovina čistý vitamin E - 50% - ve vodě rozpustný (CWS znamená, že je upraven, aby byl ve vodě rozpustný)

Kvalita látky: potravinářská

Použití: 

Vitamin E slouží k dalšímu zpracování, například pro přípravu domácích výrobků. Obvykle se používá v kosmetice, kde působí jako konzervant olejů a tuků, čím prodlužuje trvanlivost výrobků. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba domácí kosmetiky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: